Como 120 - Kommode Como Standard - Sort Matt Como 120 - Kommode Como Standard - Sort Matt

Como 120 - Kommode

Como Standard - Sort Matt

Varenr: SC1504
22 575,-ink.mva
Mål: B120 H:60 D:46

Les mer om Como serien

 

COMO 120 Kommode - Standard

Como Standard er møbelserien slik den har vært i alle år med 3 designvalg: Slett front, Ramtre front og Integrert håndtak. Hver av de 3 designene leveres i 20 forskjellige farger. Kommodeløsning får du i hele utvalget av COMO slik at du kan sette sammen din drømmekommode. I kommodeløsningen er øverste skuff erstattet med hel skuff slik at du får bedre plass til oppbevaring.

Møbelet har BLUM fulldempede skuffeskinner. Anti-skli matte i skuffene. Fronter og sidepanel er i høykvalitets folie. Høyskap med justerbare glasshyller i øvre del. COMO får du breddene: 60 - 75 - 90 - 120 Enkel/ Dobbel, 150 Enkel/ Dobbel, 180 Enkel/ Dobbel og 240 Enkel/ Dobbel. Como har dybde: 46 cm.

Vi har hatt enorm suksess med COMO siden vi utviklet den i 2014. Vi laget et konsept hvor sluttbruker enkelt kan bytte front- og sidepanel så ofte de vil! Med vårt konsept kan du ha et eller flere ekstra sett i boden eller kjøpe et ekstra sett om du blir lei fargen du allerede har! Det er rimelig å bytte farger på ditt bad med COMO, da hovedkostnaden ligger i grunnmøbelet. Du kan gjerne velge dagens trendfarge fordi du vet det er enkelt å bytte når du vil. Du kan bytte farger og design på ditt bad når sommer går mot høst, vinter går mot vår, når du skal ha party! eller rett og slett bare fordi du har lyst.

Vi har et stort utvalg av servantløsninger, benkeplater og hånd­tak. LED-Lyslist til alle modellene. LUXE innmat til skuffene i plexiglass og stikkontakt. Håndtak bestilles separat. Les mer om Como-serien her.

*Pris inkluderer Como Grunnmøbel med front- og side-panel,  midtdeler på dobbeltmøbel, hel skuff uten utsparing samt valgfri Ponza benkeplate. Trykk tilpass for å få pris på komplett como innredning etter ditt ønske!

"COMO - et hav av muligheter!"

Produktinformasjon

Bredde T 120
Dybde Standard - 46 cm
Høyde 60


Tilpass