Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys Veneto Speilskap med akryltopp og led-lys

Veneto

Speilskap med akryltopp og led-lys

Varenr: Veneto
Bredde
Fra 9 910,-ink.mva

VENETO - Speilskap med akryltopp

Vårt populære Veneto speilskap med LED-belysning i akryltopp, LED-underlys og 2 x stikkontakter innvendig i skapet. Justerbare glasshyller og speil på innsiden av dørene. Slå av/på ved å bevege hånden foran den infrarøde sensoren på undersiden av skapet. Veneto har fått dimmer og fargejustering fra varmt til kaldt lys - Alt dette kun gjennom 1 sensor på undersiden av speilskapet.

Selve skapet er i hvit lakkert aluminium. Veneto speilskapene har helt rette sider og kan monteres inntil hverandre i det uendelige! f.eks.: 2 x Veneto 120 = Veneto 240.

LUXE oppbevaringsboks for speilskap er tilbehøret som gir fin inndeling i ditt Veneto speilskap.

Se hvordan du betjener vår unike sensor

Produktinformasjon

Dybde 14,6/12 cm
Fargegjengivelse >= 90 RA/CRI
Fargetemperatur 3000 - 6000 K
Høyde 75,5
Speil-funksjoner
  • LED-lys
  • Sensor med fargejustering og dimming
  • Underlys
  • Stikkontakt