Cortina - Gunmetal Høyt speil med ramme, backlight og Ghost Cortina - Gunmetal Høyt speil med ramme, backlight og Ghost Cortina - Gunmetal Høyt speil med ramme, backlight og Ghost Cortina - Gunmetal Høyt speil med ramme, backlight og Ghost Cortina - Gunmetal Høyt speil med ramme, backlight og Ghost Cortina - Gunmetal Høyt speil med ramme, backlight og Ghost Cortina - Gunmetal Høyt speil med ramme, backlight og Ghost Cortina - Gunmetal Høyt speil med ramme, backlight og Ghost Cortina - Gunmetal Høyt speil med ramme, backlight og Ghost

Cortina - Gunmetal

Høyt speil med ramme, backlight og Ghost

Varenr: 202261
12 990,-ink.mva

Cortina - Høyt firkantet speil med ramme

Opplev elganse og funksjonalitet i harmoni med Cortina baderomspeil fra Scala Bad. Cortina er det perfekte speilet til ethvert baderomsmøbel som gir et sofistikert og moderne uttrykk på ditt baderom.

Elegant design: Cortina har et slankt og moderne design som gir et tidløst preg til baderommet ditt. Den minimalistiske rammen og rene linjene passer perfekt til enhver stil og kan gjerne kombineres i par på større møbler.

4 ulike fargevalg: Cortina kommer med ramme i Børstet Kobber, Børstet Gull, Børstet Sort eller Gunmetal.

Led-Belysning med backlight: Speilet er utstyrt med integrert LED-belysning i rammen rundt kanten, som gir et jevnt og naturlig lys for daglig bruk. Backlight gir Cortina et ekstra vakkert utseende.

Unik Sensortteknologi: Cortina er utstyrt med vår unike sensor som gir deg full kontroll over lysstyrke og farge. Juster belysningen enkelt og nøyaktig for å matche din personlige preferanse eller humør. Velg mellom et spekter av fargetemperaturer, fra varm til kjølig belysning. Sensoren betjenes kun ved håndbevelgese slik at du ikke får fingermerker på ditt speil. Se hvordan du betjener vår unike sensor

Produktinformasjon

Bredde T 60
Fargegjengivelse
  • >= 90 RA/CRI - Speilbelysning
  • > 80 RA/CRI - Backlight
Fargetemperatur 3000 - 6000 K
Høyde 110
Speil-funksjoner
  • LED-lys
  • Sensor med fargejustering og dimming
  • Backlight