DEKTON - Ceppo Oppkant Oppkant i stein - Ceppo Pietra Kode

DEKTON - Ceppo Oppkant

Oppkant i stein - Ceppo Pietra Kode

Varenr: Ceppo Oppkant
Bredde
Fra 795,-ink.mva

DEKTON CEPPO - Oppkant i stein

Dekton oppkant i stein for benkeplate fra kvalitetsleverandøren Cosentino tilpasset våre møbelserier.

Steinens helt typiske mangefasetterte form i blågrått følger strukturen til en italiensk stein ved navn Ceppo di Gré. Det er impulsen bak den helt unike fargen. Her har du et tidløst design, helt fullkomment for klassisk eller moderne stil.

* KUN OPPKANT, Benkeplate må bestilles i tillegg.

 

Dekton - ultrakompakt naturstein

Dekton er en sofistikert blanding av mer enn 20 naturlige mineraler utvunnet fra naturen. Dekton er ultrakompakt og har ingen mikrofeil som forårsaker spenninger eller svake punkter, og den har en porøsitet tilnærmet lik null.

Dekton motstår slitasje bedre enn granitt og porselen og dens motstandsdyktighet mot støt og riper gjør den perfekt for hverdagsbruk. Dekton har svært lav porøsitet, noe som gjør den ekstremt motstandsdyktig mot vann og flekker.

Dekton påvirkes ikke av ultrafiolette stråler. Fargen falmer ikke og forringes ikke over tid, og opprettholder det samme utseendet som den første dagen den ble installert.

 

Dekton - et karbonnøytral produkt

Overflaten er karbonnøytral gjennom hele livssyklusen. Cosentino kompenserer for 100% av CO2-utslippene sine gjennom hele produktets livssyklus, noe som gjør Dekton til den eneste overflaten på markedet som er karbonnøytral for livssyklusen totalt sett.

 

Produktinformasjon

Høyde 7
Materiale Stein
Tykkelse 0,8 cm