DEKTON SLIM - Uyuni Benkeplate Benkeplate i stein - Uyuni

DEKTON SLIM - Uyuni Benkeplate

Benkeplate i stein - Uyuni

Varenr: Uyuni SLIM
Bredde
Fra 5 870,-ink.mva

DEKTON UYUNI - Benkeplate i stein

Dekton benkeplater i stein fra kvalitetsleverandøren Cosentino tilpasset våre møbelserier.

Uyuni er forvandlingen av fargen hvit. De kraftige tonene er inspirert av en av de mest ikoniske naturlige saltområdene på planeten. De kalde, krystallaktige nyansene er selve essensen av renhet og storhet, noe som gir opphav til nye designalternativer for innovative baderom.

Benkeplatene leveres uten hull, slik at du kan lage hull der der passer deg.

 

Dekton - ultrakompakt naturstein

Dekton er en sofistikert blanding av mer enn 20 naturlige mineraler utvunnet fra naturen. Dekton er ultrakompakt og har ingen mikrofeil som forårsaker spenninger eller svake punkter, og den har en porøsitet tilnærmet lik null.

Dekton motstår slitasje bedre enn granitt og porselen og dens motstandsdyktighet mot støt og riper gjør den perfekt for hverdagsbruk. Dekton har svært lav porøsitet, noe som gjør den ekstremt motstandsdyktig mot vann og flekker.

Dekton påvirkes ikke av ultrafiolette stråler. Fargen falmer ikke og forringes ikke over tid, og opprettholder det samme utseendet som den første dagen den ble installert.

 

Dekton - et karbonnøytral produkt

Overflaten er karbonnøytral gjennom hele livssyklusen. Cosentino kompenserer for 100% av CO2-utslippene sine gjennom hele produktets livssyklus, noe som gjør Dekton til den eneste overflaten på markedet som er karbonnøytral for livssyklusen totalt sett.

 

Produktinformasjon

Dybde 39
Materiale Stein
Tykkelse 1,2 cm