DEKTON SLIM - Marmorio Benkeplate Benkeplate i stein - Marmorio

DEKTON SLIM - Marmorio Benkeplate

Benkeplate i stein - Marmorio

Varenr: Marmorio SLIM
Bredde
Fra 4 950,-ink.mva

DEKTON MARMORIO - Benkeplate i stein

Dekton benkeplater i stein fra kvalitetsleverandøren Cosentino tilpasset våre møbelserier.

Strukturen i porøse striper gir et elegant, lyst o glett preg til ethvert design, og henter inspirasjon fra Travertino Navona, en naturstein utgravd fra steinbrudd like ved Tivoli, øst for Roma.

Benkeplatene leveres uten hull, slik at du kan lage hull der der passer deg.

 

Dekton - ultrakompakt naturstein

Dekton er en sofistikert blanding av mer enn 20 naturlige mineraler utvunnet fra naturen. Dekton er ultrakompakt og har ingen mikrofeil som forårsaker spenninger eller svake punkter, og den har en porøsitet tilnærmet lik null.

Dekton motstår slitasje bedre enn granitt og porselen og dens motstandsdyktighet mot støt og riper gjør den perfekt for hverdagsbruk. Dekton har svært lav porøsitet, noe som gjør den ekstremt motstandsdyktig mot vann og flekker.

Dekton påvirkes ikke av ultrafiolette stråler. Fargen falmer ikke og forringes ikke over tid, og opprettholder det samme utseendet som den første dagen den ble installert.

 

Dekton - et karbonnøytral produkt

Overflaten er karbonnøytral gjennom hele livssyklusen. Cosentino kompenserer for 100% av CO2-utslippene sine gjennom hele produktets livssyklus, noe som gjør Dekton til den eneste overflaten på markedet som er karbonnøytral for livssyklusen totalt sett.

 

Produktinformasjon

Dybde 39
Materiale Stein
Tykkelse 1,2 cm