DEKTON - Laos Benkeplate Benkeplate i stein - Laos

DEKTON - Laos Benkeplate

Benkeplate i stein - Laos

Varenr: Laos
Bredde
Fra 4 950,-ink.mva

DEKTON LAOS - Benkeplate i stein

Dekton benkeplater i stein fra kvalitetsleverandøren Cosentino tilpasset våre møbelserier.

Med sine mørke farger og slitte struktur, gjenspeiler den personligheten til serien med industrielt design og trendy side. Den er estetisk tiltalende takket være de grå årene og varme farger som kombineres med en jevn og matt finish og gjør den perfekt for dagens mest moderne baderom.

Benkeplatene leveres uten hull, slik at du kan lage hull der der passer deg.

 

Dekton - ultrakompakt naturstein

Dekton er en sofistikert blanding av mer enn 20 naturlige mineraler utvunnet fra naturen. Dekton er ultrakompakt og har ingen mikrofeil som forårsaker spenninger eller svake punkter, og den har en porøsitet tilnærmet lik null.

Dekton motstår slitasje bedre enn granitt og porselen og dens motstandsdyktighet mot støt og riper gjør den perfekt for hverdagsbruk. Dekton har svært lav porøsitet, noe som gjør den ekstremt motstandsdyktig mot vann og flekker.

Dekton påvirkes ikke av ultrafiolette stråler. Fargen falmer ikke og forringes ikke over tid, og opprettholder det samme utseendet som den første dagen den ble installert.

 

Dekton - et karbonnøytral produkt

Overflaten er karbonnøytral gjennom hele livssyklusen. Cosentino kompenserer for 100% av CO2-utslippene sine gjennom hele produktets livssyklus, noe som gjør Dekton til den eneste overflaten på markedet som er karbonnøytral for livssyklusen totalt sett.

 

Produktinformasjon

Dybde 46
Materiale Stein
Tykkelse 1,2 cm